24. září 2009

Novinky na Vysoké škole evrops

VŠERS, největší soukromá VŠ v Jihočeském kraji se sídlem v Č. Budějovicích, vstupuje do sedmého akademického roku s novým tříletým bakalářským studijním oborem Management a marketing služeb

Vysoká škola evropských a regionálních studií (VŠERS), největší soukromá vysoká škola v Jihočeském kraji, otevřela nový tříletý bakalářský studijní obor Management a marketing služeb v prezenční formě ve studijním programu Ekonomika a management. Studium je zaměřeno na tři specializace: 1. služby cestovního ruchu, 2. obchodně podnikatelské služby, 3. finanční služby. Tento profesně zaměřený bakalářský obor bude připravovat studenty pro výkon pracovních pozic odborných pracovníků, manažerů střední úrovně v oblasti širokého spektra služeb v podnikatelské sféře (placených služeb) a pro oblast regionální veřejné správy. Absolventi tohoto oboru se tak budou moci na trhu práce uplatnit jako manažeři obchodu, marketingoví manažeři, pracovníci realitních kanceláří, makléři, manažeři zákaznického servisu, finanční poradci, pracovníci finančních a ekonomických oddělení ve veřejné správě apod.
Kromě tohoto studijního oboru nabízí VŠERS ještě dva další osvědčené tříleté bakalářské obory, a to Regionální studia (s politologicko-sociologickým zaměřením) a Bezpečnostně právní činnost ve veřejné správě. U všech tří programů je součástí výuka cizích jazyků (angličtiny, němčiny, ruštiny) ve skupinách pro začátečníky až po výuku s rodilým mluvčím.
Více informací o všech nabízených studijních oborech lze získat na www.vsers.cz. Zájemci o vysokoškolské studium v uvedených oborech mohou stále podávat přihlášky. Přijímací řízení je založeno na ústním motivačním pohovoru.